Dec 09, 2017 11 00 CET

watch preview

This event has now ended:

Modern kori önsorsrontás: az önbizalomhiány

Stay up to date ! Follow us on Facebook
Already have a ticket?

Modern kori önsorsrontás: az önbizalomhiány

A Mindset Pszichológia állandó kerekasztala december 5-én ismét összeül, hogy elhozhassuk nektek az év legizgalmasabb konferenciaestjét! 

Ezúttal dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus látogat meg bennünket, aki az önbizalom témakörében tart majd előadást, amit – szokás szerint – állandó kerekasztal-tagjaink beszélgetése követ. Exkluzív konferenciaestünkön egy plusz előadást is hallhattok majd! Dr. Almási Kitti előtt szakújságírónk, Illés Eszter szexuálpszichológus fog beszélni a szex és az önbizalomhiány kapcsolatáról. 

Miért nem bízunk magunkban? Honnan ered ez a bizonytalanság? Vajon „belénk nevelik” a kétségeket? Hogyan hat ez az életben való boldogulásunkra; a pár-és családválasztásra? És ha már pici korunktól cipeljük ezt a terhet, hogyan tudjuk letenni? 

Mindezen kérdések megválaszolására vállalkozunk decemberi konferenciaestünkön! Feltételezzük, mindenki tapasztalta már, hogy egy negatív visszajelzés, kudarc milyen mélyen megsebezheti önmagunkba vetett hitünket. Ezúttal kiderítjük, miért van ez így és kerekasztal-tagjainktól azt is megtudhatjuk, mit tehetünk, hogy mindezt magunk mögött hagyva jól boldoguljunk – az élet minden területén. 
More about the event:
For any information or questions please view our FAQ's and support page

FAQ & Support

Show FAQ

We use cookies to ensure that we provide you the best service and website experience. Read our Cookie policy for more details.